Pjesë këmbim

Në stokun tonë kemi pjesë rezervë kualitative dhe cilësi e lartë të furnizuara nga partnerët tanë të cilët i gjeni në faqen Partnetet për MAN, MERCEDES, SCANIA, VOLVO, DAF

Diagnostifikim

Diagnoza kompjuterike me teknologji moderne të versionit të fundit të prodhuar nga TEXA. Diagnoza për të gjitha llojet e LKW MAN, MERCEDES BENZ, SCANIA, DAF, VOLVO, SETRA

Riparim

Riparimi Mekanik dhe Elektronik për TRUCK-BUS, MAN, MERCEDES, DAF, SCANIA, VOLVO, SETRA

Mirembajtje

Ne ofrojmë mirëmbajtje për klientë të cilët dëshirojnë të kenë garancion për riparimet tona dhe makinat e tyre të jenë në gjendje të shkëlqyer për një kohë të gjatë