about us

Profili

3MIX si një kompani është një nga importuesit dhe shpërndarësit me të mëdhenj te pjeseve rezervë per Kamiona, Autobusa dhe automobilave ne Kosovë.
Kombinuar me kompanit tona partnere, ne shërbejm në të gjithë Kosovën.
Ne ofrojmë një gamë të gjerë të pjesëve rezervë të automobilave dhe cilësi të lartë të shërbimit të klientëve ne tregjet me shumicë, pakicë dhe qeveritare. Gama jonë e madhe e pordukteve përfshin: Pjesët kryesore, Pjesët e Motorëve, Pjesët e amortizimit, Llampat dhe paisjet ndriquese, Motoret me naftë,etj.
Baza jonë globale e furnizimit dhe të drejtës të distribuimit eksluziv për Kosovë na ofron një avantazh të dukshëm për të siguruar pjesë të cilësisë se lartë dhe çmimin e duhur.
Ne importojm pjesët më të mira nga burimet e besuara në: Gjermani, Itali, Bosnja, dhe Serbia..
Ekipet Tona të ekspertëve kanë mbi 15 vjet përvoj në këtë treg.
Ekipi profesional i menagjimit dhe i trajnuar, ofron shërbime të orinetuar në shitje dhe të kualifikuar për të përmbushur nevojat tuaja.

Historia

Filluar në vitin 2001 në Podujevë , Kosovë, me një pjesë të vogël të të punësuarve , ne tani mburremi me një staf – prej mbi 18 me operacionet te përhapura në të gjithë Kosovën përmes rrjetit tonë prej 2 degëve dhe kompanive partnere në Kosovë .
Rritja jonë , si çdo ndërmarrje tjetër e suksesshme , nuk ka qenë e papritur , as nuk ishte gjithmonë pa probleme . Por kur shikojmë prapa nga ku ne qëndrojmë tani , ajo sigurisht ishte me vlerë çdo sekondë të mundit të vështirë , çdo pikë djerse dhe çdo natë pa gjumë e kaluar nga ne.